WEIGHTLIFTING

RIJSWIJK


Welkom bij onze gewichthefclub in Rijswijk! Wij zijn dé plek voor gewichtheffen in de regio. Gewichtheffen is een geweldige sport die technisch, explosief en uitdagend is om te leren. Wij geloven dat iedereen, met de juiste begeleiding, kan leren gewichtheffen en de voordelen ervan kan ervaren. Het vergt mobiliteit, kracht en power, maar de voldoening van het maken van een goede lift is ongeëvenaard.

Gewichtheffen, ook wel bekend als Olympic weightlifting, is een Olympische sport met een rijke geschiedenis. De oorsprong ervan is enigszins mysterieus, met verschillende verhalen die verwijzen naar Egypte of Griekenland. Sinds 1896 is gewichtheffen een vast onderdeel van de Olympische Spelen, wat de status en het belang ervan benadrukt.

Wil jij graag leren gewichtheffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boek nu snel 2 gratis proeflessen en ontdek zelf de wereld van gewichtheffen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het behalen van je doelen.

Kom langs bij ons gewichthefcentrum in Rijswijk en ervaar de kracht en voldoening van gewichtheffen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en succes in deze geweldige sport. Boek vandaag nog je gratis proeflessen!

GRATIS PROEFLES

Wat is jouw reden om naar de gym te gaan?

Wil je fitter worden? Sterker? Gezonder?

Wat jouw reden ook is, wij zijn er om je uit te dagen en je naar een hoger level te tillen!

Boek een proefles om zelf te ervaren waarom wij geen standaard sportschool zijn!