AANBOD

  • Kracht en conditie training gebaseerd op een bekende methodiek die gebruik maakt van een combinatie van conditie, kracht, gymnastics en gewichtheffen maar dan met onze eigen twist, fitness in een pittig jasje.
  • Personal training, 1 op 1 werken met een coach jouw doelen aan.

  • Prehab en rehab, blessure preventie en revalidatie.

Wat zij zeggen.

Bar's gym is een leuke sportschool met een strakke en compacte indeling! De sportschool is van alle faciliteiten en materieel voorzien om onder het toezicht van coach Barry een intensieve training/workout te volgen! Na één uur laat coach Barry je met een voldaan gevoel naar huis gaan, na een dag laat Barry je spierpijn ervaren, na een week heb je een nieuwe vriend genaamd Barry en na een maand laat Barry je groeien of afvallen, is maar net hoe je het ziet ;) See you soon!

Bas (30)

Fantastische gym met goede begeleiding en een topsfeer! De programmering zit goed in elkaar, ik train hier nu een maand en het resultaat is er nu al. Barry is een ervaren, betrokken coach met aandacht voor iedereen. Je kunt bij Bar's gym niet alleen terecht voor strength & conditioning maar ook voor OLY, zaktraining, Mylogenics en begeleiding op het gebied van voeding. Stap vooral een keer binnen, ik weet zeker dat je je meteen thuis voelt!

Myrte (31)

Kleine sfeer impressie.

Plan mijn gratis proefles