BAR'S CREW

Mijn naam is Barry...

en ik ben sinds 7 jaar actief in de fitness wereld! Na jarenlang met plezier bij een box te hebben gewerkt werd het tijd om mijn droom werkelijkheid te laten worden en mijn eigen sportschool of box op te starten in Rijswijk. Een eigen gym geeft mij de kans mijn visie uit te werken over hoe ik denk dat training hoort te zijn. Dit alles door de ondersteuning van Overload Worldwide en HQ waar ik diverse opleidingen en courses heb gevolgd.

Door het volgen van diverse opleidingen en de kennis direct in praktijk te brengen, is mijn kennis over training, revalidatie en voeding zeer uitgebreid en heb ik de tools om jou te helpen met jouw doelen.

Mijn Overload Worldwide opleidingen: 

T.O.P. A en T.O.P. B personal trainer, powersled, kettlebell, de Mylogenics modules Activation, Release, Rehab en Advanced, en Hormonal Profiling. 

Mijn overige opleidingen: 

S&C level 1 en 2, Weightlifting level 1 en 2, Gymnastics.

Mijn Weightlifting opleiding:

We-lift coach

Mijn naam is Mart..

en ik doe sinds 2017 aan strength & conditioning training en daar heb ik Barry leren kennen. Eind 2017 zijn we een stel geworden en heeft hij mij een hele hoop geeerd met betrekking tot training en coachen.

Ik heb zelf de T.O.P. A opleiding gedaan van Overload en werk zelf bij shell. Zo nu en dan neem ik een lesje over wat ik nog steeds super tof vind om te doen. Door de drukte met mijn werk en ons zoontje is dit niet zo vaak meer als eerst. des te leuker zijn de momenten dat het wel kan.

Mijn opleiding:

T.O.P. A overload

Mijn naam is Brigitte…

en zes jaar geleden ontdekte ik strength & conditioning en mijn liefde voor Olympic weightlifting en Powerlifting. Het staan op het platform en het trainen van de lifts is voor mij het hoogtepunt van mijn dag. Het kunnen en mogen overbrengen van deze informatie doe ik sindsdien met veel plezier en passie.

In 2019 ben ik begonnen met het coachen en doe dat nu al een aantal jaar met enorm veel plezier. Het verbeteren van technieken en het motiveren van de leden om hun doelen te behalen is voor mij super belangrijk. Sinds 2021 mag ik het top team van Bar's gym te versterken.

Mijn opleiding : S&C level 1

Mijn Weightlifting opleiding:

We-lift coach

Mijn naam is bora en ben een 22 jarige atleet. Sinds een aantal jaar ben ik actief in zowel de wedstrijden als in het coachen waar ik elke dag veel plezier uit haal.

Ik ben er klaar voor om jou naar een hoger niveau te tillen en mijn kennis er ervaring met jullie te delen! Zelf draai ik een aantal throwdowns per jaar en wil door groeien tot de top!

Mijn naam is Sandra en ik ben sinds een jaar lid van Bar's Gym in het mooie Rijswijk. Sport zit diep in mijn botten, in mijn jonge jaren turnde ik wedstijden en ronde ik in 1989 mijn CIOS-opleiding af.

De jaren daarna heb ik op sportief gebied van alles en nog wat gedaan zoals fitness, yoga, hiken & Pullka.

In 2016 maakte ik kennis met S&C en behaalde ik in 2019 mijn Level1 certificaat om les te mogen geven.

Barry ken ik sinds 2016 en ben erg blij om bij hem mijn coach-skills verder te ontwikkelen. Vanaf nu zal ik om de week op de zaterdagochtend de Buddy Wods van 9 uur en half 11 verzorgen!